KUSHTET E QERAS


Eni Car Rental” është zyrtarisht që nga viti 2005, makina me qera rinas Aktiviteti ynë kryesor është i fokusuar në Shërbimet e makinave me qira dhe servis makinash. Ne ofrojmë të gjitha llojet e makinave me çmime më konkurruese dhe Shërbim profesional ne riparim makinash.
Kerkesat:

Pasaport dhe Patente

Pagese ne dore ose me banke

Marrëveshjet dhe përdorimi i automjetit me kujdes

Qeraja perfshin:

Perdorimi i makines brenda dhe jasht vendit
Siguracion Kasko & TPL
kilometra pa restrict
Drejtim me shum se nje shofer
Asistence 24 ore
Taksat TVSH jan perfshire ne cmimin e qeras ditore
Dokumentat:
Për të marrë automjete me qira, çdo klient duhet të paraqesë:

Pasaport ose kart identiteti dhe,
Patente
Pagesa e Qerase
Pagesat e qirasë kryen pagesa të plota, para ose në kohën kur automjeti jepet me qira.

Nuk nevojitet Garanci depozit

Kushtet bazike

Qera ditore: 24 ore
Vonesa: 1 orë falas. Pas 1 1/four orë çdo orë të qirasë ditore. Pas 4 orësh të paguhet një ditë shtesë.
Karburanti dorezohet ne nivelin sikur ishte ne marrje
Makina duhet te rikthehet ne gjendje te paster
Udhëtimi jashtë Shqipërisë: Konsumatorët duhet të blejnë taksen e kufirit.

Note: Qeraja nuk perfshin:

Karburantin
Gjobat
Taksen e kufirit
Per me shume informacione na kontaktoni me email ose telefonini ne numrat e telefonit te poshte shenuara Cel: +355684057066, +355682020803 , Email: info@enirentcar.Al

Search

KATEGORIT
RRETH NESH
BLLOKU
SERVIS MAKINASH
MAKINA ME QERA
POSTE
RIPARIME
ABOUT US
Makina me Qera Eni Car Rental është zyrtarisht që nga viti 2005, Aktiviteti ynë kryesor është përqendruar në “Makina me Qira dhe Servis Makinash”. Ne ofrojmë të gjitha llojet e makinave me çmimet më konkurruese dhe Shërbimin Profesional të Automjeteve.

INFORMATION
Makina me Qera
Servis Makinash
Kushtet e Qeras
NA KONTAKTONI
Adresa: Rruga Rinas – Vore Km5, Tirane Albania

CEL: +355682020803 & +355684057066
Email: information@enirentcar.Al

TAG
car apartment
Eni Car Rental
Makina me Qera
Makina me Qera Rinas Tirane Albania
makina me qera te lira
makina in keeping with dasma
hire a automobile
Rinas airport


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *